Barça

“Dimitir ara seria el més fàcil, som responsables”

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona seran a partir del 15 de març del 2021 però el nou president no accedirà al càrrec fins al juliol. Hi haurà, per tant, una etapa en què Bartomeu serà el màxim responsable del club però ja hi haurà un president electe. Serà una etapa en què la comunicació entre tots dos haurà de ser constant i aquesta és la intenció de l’actual president, que també vol parlar amb els presidenciables per explicar-los com està el club amb tot el que ha passat per culpa de la pandèmia.

Els opositors reclamaven eleccions al més aviat possible però Bartomeu manté que seria una irresponsabilitat. “No hem volgut dimitir en aquest moment perquè la lliga comença d’aquí a cinc setmanes i cal preparar-la. No avancem les eleccions perquè tenim la situació de la Covid-19 i també pel tema econòmic, que és molt important. Tenim una assemblea i marxar seria una irresponsabilitat molt gran. Garantim una transició tranquil·la i a partir del 15 de març els propers poden preparar la següent temporada. Dimitir ara seria el més fàcil”, va dir.

El president del Barça va assegurar que ningú de l’actual junta directiva està pensant a presentar un projecte continuista en aquests moments però que un cop les eleccions quedin convocades tots ells seran “lliures per fer el que vulguin”. Bartomeu creu que no hi ha cap crisi institucional.

LES OPINIONS DEL PRESIDENT

No hem volgut dimitir en aquest moment perquè la lliga comença d’aquí a cinc setmanes i cal preparar-la. Seria irresponsable
Garantim una transició tranquil·la i a partir del 15 de març els propers poden preparar la següent temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)