Barça

No pateix per una acció de responsabilitat

Un dels blocs de l’entrevista feia referència a la situació econòmica del club. Bartomeu va reconèixer que la pandèmia del coronavirus havia afectat molt perquè aquesta temporada s’han deixat d’ingressar 200 milions d’euros i que ja tenen fet un pla de xoc. “És una situació excepcional, amb aquesta pandèmia. Hem de prendre decisions, tenim un pla de xoc fet i hem d’adaptar el club als nous ingressos i les despeses”, va afirmar. I això afectarà també la part esportiva, perquè no es faran incorporacions fins que no hi hagi sortides i els salaris dels esportistes s’adequaran als ingressos. A més a més, tenen un límit salarial que amb la reducció de pressupost també s’ha reduït.

Alguns consideren que no ha avançat les eleccions perquè vol tenir l’any sencer per tancar l’exercici i intentar arreglar els números perquè no li facin una possible acció de responsabilitat. Bartomeu, però, està tranquil. “Fa deu anys que estem en el club. Hem acumulat 200 milions de beneficis i tenim un coixí. Hem deixat d’ingressar 200 milions. Any amb dèficit. Hem de presentar un pressupost equilibrat, no ens pesa l’acció civil de responsabilitat. Hem d’adaptar el club a la nova situació i això és un repte molt important. Si hagués entrat una gestora hi hauria hagut un buit de poder.” Finalment, va admetre que tota inversió gran, com ara les de Dembélé i Coutinho, frena el club si els jugadors no rendeixen. “Hem d’intentar que ho facin o trobar una sortida.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)