Barça

Messi continuarà sent el primer capità

Capitans. Messi, Busquets, Piqué i Sergi Roberto mantenen la capitania un any més i Ter Stegen torna a quedar fora

Lionel Messi continuarà sent el primer capità del FC Barcelona tot i haver volgut marxar del club aquest estiu. No hi ha novetats en aquest sentit. Es mantenen els quatre capitans respecte la temporada passada: Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, en aquest ordre. Ter Stegen, un dels candidats a lluir el braçal, torna a quedar fora una temporada més.

Des de la marxa d’Andrés Iniesta el 2018, l’argentí ha estat l’encarregat de capitanejar el conjunt blaugrana. El ‘10’ blaugrana afronta la seva 17a temporada al primer equip i la tercera com a primer capità.

Pel que fa a Sergio Busquets, aquesta serà la seva 13a campanya al Barça, i per tercera temporada seguida (2018/19, 2019/20 i 2020/21), serà el segon capità. Cal recordar que des del 2015, Sergio ja era el tercer capità blaugrana i una temporada abans, la 2014/15, va ser el quart.

Quant a Gerard Piqué, el central també afronta la seva 13a temporada al primer equip, i serà la seva tercera entre els capitans. Per últim, Sergi Roberto, al primer equip des del 2013, completa aquest pòquer de capitans formats a la Masia sent el quart per tercer any seguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)