Barça

A dos dies del final del termini, s’han recollit 12.700 signatures

Barça. Els impulsors de la moció necessiten 3.820 més per aconseguir el seu objectiu

La plataforma Mes Que Una Moció, que promou la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, ha anunciat que ja ha recollit 12.700 signatures. Això vol dir que, entre avui i demà dimecres, en necessita aconseguir 3.820 més per tirar endavant la seva iniciativa. En total, calen 16.520 signatures vàlides per sotmetre a la directiva del FC Barcelona a una moció de censura.

En declaracions a Esport3, Marc Duch, un dels portaveus de la moció, s’ha mostrat optimista. “Fins demà no sabrem si tindrem les signatures necessàries, però anem bé”, ha considerat abans d’afegir que: “els últims dies sempre són potents.”

D’altra banda, la Secretària General de l’Esport de la Generalitat ha aclarit que les signatures s’han d’aconseguir de manera presencial i que, per tant, les aconseguides per la via telemàtica serien invalidades. Per tant, la implementació d’un sistema telemàtic de recollida de signatures que va anunciar Jordi Farré, un altre dels promotors de la moció, no serviria de res. De fet, la resta d’impulsors s’han desmarcat de la iniciativa de Farré.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)