Barça

La forma de pagament retarda l’anunci de Dest

Barça. Ahir es va negociar la base de la quantitat fixa i els terminis que haurà de complir el FC Barcelona per abonar el traspàs

S’esperava que ahir s’anunciés la incorporació del lateral Sergiño Dest, després que el FC Barcelona hagués arribat, dissabte a la nit, a un acord de traspàs amb l’Ajax d’Amsterdam per 20 milions d’euros, més cinc en variables. Finalment, però, no va ser així perquè els dos clubs van haver de tancar els últims detalls de la negociació.

D’entrada, el Barça buscava una cessió amb opció de compra obligatòria al final d’aquesta temporada, però l’Ajax, que es va mostrar flexible en la forma del pagament, no va transigir i va exigir que hi hagués un traspàs per aquests 20 milions, més cinc en variables. Arribats en aquest punt, però, els dos clubs van haver de perfilar la base del fix i, sobretot, els terminis del pagament. I en això van treballar ahir.

Si no hi ha cap imprevist, el fitxatge de Sergiño Dest s’anunciarà avui o, a tot estirar, demà. No hi ha pressa. Mentrestant, el jugador va publicar ahir una història en el seu compte d’Instagram, molt reveladora, en què se l’intueix a dins d’un cotxe, anant cap a l’aeroport d’Amsterdam. Dest serà el cinquè fitxatge del FC Barcelona 2020/21, després dels de Francisco Trincao, Pedri González, Matheus Fernandes i Miralem Pjanic.

INSTAGRAM

El jugador publica una història en la qual se l’intueix al cotxe, anant cap a l’aeroport
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)