Barça

Rebrov: “Ningú creia en el Ferencváros i aquí estem”

Roda de premsa. El tècnic del Ferencváros confia donar la sorpresa al Camp Nou

Serhiy Rebrov torna demà al Camp Nou. El tècnic ucraïnès conserva dolços rècords del seu passat com a futbolista en aquest estadi. Recorda perfectament en el dia en què el ‘seu’ Dinamo de Kíev, amb Shevchenko i ell com a estrelles, van fer posar les galtes vermelles al Barça i a Vítor Baía. Ara hi torna convertit en el tècnic del Ferencváros. El club hongarès torna a la fase de grups de la Champions 25 anys després i ell treu pit: “La veritat és que abans de començar la fase de classificació ningú creia en el Ferencvaros, però aquí estem. Els meus jugadors estan nerviosos, és normal, però estic segur que a demostrarem un bon joc”, ha explicat en la roda de premsa prèvia a aquest Barça-Ferencváros de demà (21 h).

Elogis també cap a Leo Messi i Ansu Fati: “No cal dir res sobre Messi. És el millor del món”. “Ansu Fati és un jugador molt perillós, com tot l’atac del Barça. No va jugar l’últim partit de lliga com a titular i crec que demà sí estarà al camp”.

Preguntat per l’absència de públic al Camp Nou, Rebrov ha dit això: “Pot ajudar-nos, però hem jugat molts partits sense públic últimament. A la Champions és millor jugar amb aficionats a les grades, però la circumstància és la que és”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)