Barça

Ronald Koeman

Entrenador del FC Barcelona

“Tenim prou qualitat a dalt per fer més gols”

Després del partit a Mendizorrotza, Ronald Koeman es mostrava decebut per l’empat a un gol que assenyalava el marcador. El Barça només ha sumat dos dels últims dotze punts que ha disputat i ocupa la dotzena posició en la lliga. “Clar que em preocupa haver sumat només dos punts en les últimes quatre jornades. Es pot criticar el rendiment, però no el joc de l’equip. Crec que el joc ha estat molt acceptable. Estaria més preocupat si no creéssim més oportunitats. Treballem per millorar”, va comentar en aquest sentit. “Estic preocupat pel rendiment ofensiu. No és un assumpte d’actitud ni de concentració, és una qüestió de definir davant la porteria. Aquest ha estat el nostre problema contra la Juve i avui [per ahir]”, hi insistia.

Koeman lamentava, d’altra banda, el gol encaixat: “Hem regalat el gol a l’Alavés i només hem encertat una vegada, tot i que hem tingut moltes oportunitats. Hi ha prou qualitat en la davantera per fer més gols.” L’holandès va explicar que va fer canvis en l’inici de la segona part per mirar de canviar el partit: “Havíem de canviar coses, no podíem seguir igual.” No va voler comentar el possible penal a De Jong –“prefereixo no opinar”– i va subratllar que el seu equip havia creat moltes oportunitat però no havia sabut resoldre. “Em sembla que els últims deu minuts hem jugat com havíem de jugar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)