Barça

Ter Stegen: “Vull jugar molts partits al Barça”

Barça. Entrevista al porter alemany a Barça TV

En una entrevista a Barça TV, Marc André ter Stegen ha assegurat que vol continuar molts anys al FC Barcelona i, entre altres coses, ha expressat el seu desig que Messi continuï també en el club blaugrana.

Aquestes són algunes de les seves respostes:

El compromís amb el club: “Vull seguir i jugar molts partits al Barça. Les converses amb el club van ser honestes i bones, teníem el mateix objectiu: un nou contracte “.

Personalment: “Vull créixer com a persona, com a futbolista. Sempre hi ha alguna cosa que pots millorar.”

El treball amb De la Fuente: “Volem estar en el nostre millor nivell i sempre millorant. Això és el que intento cada any. Sempre hi ha alguna cosa en el que pots ser millor i ho analitzem tot amb De la Fuente. Crec que De la Fuente i jo som un bon equip.”

El joc amb els peus: “Quan miro tots els gols que aquests anys han nascut de jugades iniciades des del darrere, ben organitzades, em fa feliç, perquè veig que puc aportar solucions a l’equip. Això fa molt difícil per als rivals pressionar.

Messi: “Tenir Messi et dóna sempre un avantatge, perquè pot fer un gol del no-res i això el fa molt especial. Té moltes qualitats i ho demostra en qualsevol gol i qualsevol moment. Espero que estigui content i segueixi estant content aquí. Cal donar-li qualsevol possibilitat d’estar a dalt de tot, perquè és una peça molt important per al nostre joc

Piqué: “Piqué té una personalitat especial, és molt divertit i ens compenetrem perfectament. Ell entén el meu humor, una cosa que no molta gent fa. Parlem molt i intentem fer el millor per a cada un “.

Luis Suárez: “Vam arribar al mateix temps i compartim molts grans moments. Ell sempre és molt emocional amb tot el que fa, estimava el que fèiem en cada moment i és una llegenda del club. Li desitjo el millor, excepte quan jugui contra mi.”

Rakitic: “És una persona molt especial, tenim una amistat especial. És gran persona i futbolista, em va ajudar molt amb l’idioma al principi, perquè parlàvem en alemany entre nosaltres. Mantenim el contacte.”

Iniesta: “És gran, com a persona sobretot. M’escriu missatges quan veu coses del joc. M’asseia amb ell al bus al principi, i m’ajudava. És més que un futbolista, com a persona és un 10. En els mals moments, sobretot els primers anys, sempre estava amb mi.”

La seva trajectòria al Barça: “No em vaig sentir còmode els dos primers anys. sense jugar la lliga. D’una banda estava content, però al mateix temps volia jugar més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)