Barça

Font promet als socis que seran els amos reals del club

Eleccions. Sí al Futur proposa un canvi en la manera de governar el FC Barcelona que implica augmentar la participació de la massa social i la democratització de totes les àrees

Transformar el model de governança del FC Barcelona per tal que els socis i sòcies actuïn com a veritables propietaris del club és la idea central del projecte social que proposa Sí al Futur, la candidatura de Víctor Font, que ahir al migdia es va presentar en un acte al cinema Bosque de Barcelona. “No volem un vicepresident de l’àrea social”, va insistir el candidat en aquest sentit. “Volem que el Barça es converteixi en el club preferit dels nens i les nenes arreu del món”, va proclamar també, a més d’assegurar que, si guanya les eleccions, treballarà per construir “un club amb causa”. Per altra banda, Sí al Futur aposta per una reforma estatutària que prevegi reduir els mandats presidencials a quatre anys, modernitzar els processos electorals, revisar els requisits per ser soci i per formar part de la junta directiva i reformar l’assemblea de compromissaris.

En l’acte d’ahir hi van intervenir, a més del mateix Víctor Font, els dos executius de l’àrea social de la seva candidatura, Marc Duch i Antoni Rovira. El primer, que seria el comissionat de l’àrea social, va explicar els trets principals de la seva àrea, que són la democratització del club a través, sobretot, de la implementació del vot electrònic, a més de la tria dels òrgans del club de manera democràtica. “Socialment, hem de ser líders de manera efectiva en tot allò en què ja diem que som líders”, va concloure. Per la seva banda, Toni Rovira, exdirectiu de Joan Laporta entre el 2003 i el 2008, que seria el comissionat de les penyes, va justificar la seva adhesió al projecte de Font: “Perquè fa temps que percebo la lenta decadència del Barça, per les capacitats d’en Víctor i perquè m’ha fet confiança per la meva experiència en el món de les penyes.” Rovira va sentenciar: “La façana del món penyístic blaugrana està molt ben estructurada, el que cal arreglar és la base.” En aquest sentit, Sí al Futur es compromet a “rejovenir” les penyes del Barça i a “vetllar” perquè tinguin més pes a dins del club.

EXECUTIUS

Marc Duch seria el comissionat de l’àrea social i Toni Rovira, el de les penyes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)