Barça

Contra un Atlético que estrena tècnic

Supercopa. Dani González va ser destituït ahir i el Barça s’enfrontarà en la semifinal a un equip dirigit per Sánchez Vera

A l’odissea que, per culpa de la nevada, han viscut el Barça i l’Atlético de Madrid durant els últims dies, ahir s’hi va afegir una notícia inesperada, que ha acabat de sacsejar la prèvia del partit que enfrontarà catalanes i madrilenyes aquesta tarda, a Almeria, en la semifinal de la supercopa d’Espanya. I és que l’Atlético va canviar d’entrenador: Dani González va ser destituït i el seu lloc l’ocupa ara José Luis Sánchez Vera, que seia a la banqueta de les colchoneras quan van ser campiones de lliga, la temporada 2018/19.

En roda de premsa, Lluís Cortés, l’entrenador del FC Barcelona, va tenir paraules de suport a González, que seguirà vinculat al club blanc-i-vermell. “El rival pot ser diferent en funció de qui l’entreni. Em sap greu pels nostres analistes, que han fet informes pensant que hi hauria un altre entrenador. Ens va passar el mateix l’any passat quan, precisament, va debutar Dani González. Ens hem de centrar en nosaltres. En tot cas, vull enviar una abraçada al Dani”, manifestava. Per la seva banda, la portera blaugrana, Sandra Paños, destacava la dificultat del rival: “Cada partit contra l’Atlético és molt competit, pot passar qualsevol cosa.”

Si el Barça arriba a la final de la supercopa de dissabte, s’enfrontarà al Llevant, que ahir va guanyar el Logroño (3-1) en la primera semifinal.

BARÇA:Paños; Marta Torrejón, Mapi León, Andrea Pereira, Leila; Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas; Martens, Jenni Hermoso i Graham.AT. MADRID:Peyraud-Magnin; Aleixandri, Tounkara, Van Dongen, Guagni; Amanda, Meseguer, Leicy Santos, Knaak; Deyna Castellanos i Duggan.ESTADI:Juegos del Mediterráneo.ÀRBITRE:Olatz Rivera Olmedo.HORA I TV:19 hores (Esport 3, Barça TV i Teledeporte).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)