El Barça cau en la tanda de penals i no jugarà la final

Supercopa. L’equip de Lluís Cortés no podrà defensar el títol contra el Llevant en la final de dissabte, després de perdre avui en la semifinal contra l’Atlético de Madrid per 3-1 als penals

El Barça de Lluís Cortés no jugarà dissabte la final de la supercopa d’Espanya. El defensor del títol ha caigut en la seva semifinal contra l’Atlético de Madrid en la tanda de penals, després que els noranta minuts reglamentaris i la pròrroga acabessin amb 1-1 en el marcador. Frustració màxima entre les blaugrana, que eren clares favorites a guanyar el títol.

El Barça s’ha estavellat contra el mur de l’Atlético de José Luis Sánchez Vera. Premi gros pel substitut de Dani González en el seu debut. L’Atlético jugarà la final contra el Llevant, que dimarts va superar el Logroño per 3-1.

Les madrilenyes s’han avançat en el marcador en el minut 66 de partit després que Van Dongen hagi transformat el penal que la col·legiada Rivera Olmedo havia assenyalat prèviament per mans d’Andrea Pereira dins l’àrea.

El Barça ha dominat la possessió de la pilota de forma clara i ha disposat de moltíssimes oportunitats de gol durant tot el partit, però no ha estat fins el minut 89 quan Alexia Putellas ha pogut marcar per a les blaugrana, en un xut duríssim de falta directa. El gol d’Alexia ha dut el partit a la pròrroga.

Les blaugrana han protestat molt l’actuació de Rivera Olmedo, que ha obviat dos penals clars a favor del Barça. El primer de Sílvia Meseguer sobre Alexia i el segon per mans de Van Dongen. Tots dos en la segona meitat.

En la tanda de penals, Jenni Hermoso, Mariona i Melanie Serrano han fallat els tres primers llançaments d’un Barça que ha acabat cedint per 3-1 des dels onze metres. Castellanos, Van Dongen i l’italiana Guagni han marcat per a les madrilenyes.