Barça

Piqué fitxa Eder Sarabia

2a divisió B. El tècnic basc, ajudant de Setién al Lugo, a Las Palmas, al Betis i al Barça, dirigirà ara el FC Andorra. Signa per aquesta temporada i dues més, i debutarà contra l’Espanyol B

Eder Sarabia és el nou entrenador del FC Andorra. Als seus 40 anys, el tècnic basc inicia així la seva carrera en solitari a les banquetes després d’haver estat ajudant durant anys del càntabre Quique Setién en equips com el Lugo, Las Palmas, el Betis i el FC Barcelona. Sarabia signa per al que queda de temporada i dues més.

Sarabia serà el tercer entrenador de l’etapa Piqué, des que el central català va assolir la propietat del FC Andorra a finals del 2018. El primer entrenador amb Gerard Piqué va ser un vell conegut de l’afició blaugrana com Gabri Garcia, que va arribar per substituir Richard Imbernón. Amb Gabri es va assolir l’ascens a tercera divisió i aquell mateix estiu el club va comprar la plaça del Reus per jugar a segona B. Nacho Castro va substituir Gabri el febrer del 2020 i ara Eder Sarabia es converteix en el tercer moviment.

Sarabia agafa l’equip en segona posició del grup 3 de segona B. El FC Andorra va guanyar 2-0 contra el Llagostera. El debut del basc serà diumenge contra l’Espanyol B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)