Barça

Ronald Koeman

Entrenador del Barça

“No es poden fallar dos penals”

Ronald Koeman no estava gens content després del partit, tot i la victòria del seu equip. El tècnic del FC Barcelona lamentava les moltes oportunitats de gol desaprofitades, especialment els dos penals aturats per Ramon. “El Barça no ha de necessitar 120 minuts per eliminar un equip de segona B. Els 30 minuts de temps afegit em sobraven. Hem tingut moltes oportunitats i dos penals per resoldre en el temps reglamentari”, lamentava. “Hem de tenir més responsabilitat com a equip per resoldre abans. No entenc com fallem tants penals, perquè tenim jugadors capaços de xutar. Si haguéssim marcat algun dels dos penals el partit hauria estat diferent i ens hauríem estalviat una important despesa física”, comentava també.

L’holandès no va desaprofitar l’ocasió per evidenciar les mancances de la seva plantilla: “Els jugadors que avui han debutat poden tenir un gran futur en aquest club, però també hem vist que ens falten coses.”

SENSE EMBUTS

“Hauríem d’haver-nos estalviat la despesa física de la pròrroga”

ENFADAT

“El Barça no ha de necessitar 120 minuts per eliminar un segona B”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)