Barça

Font: “El fitxatge d’Eric García és assumible pel club”

Eleccions. Ha negociat amb el City una rebaixa pel defensa català i el seu traspàs quedaria fixat en tres milions d’euros més variables i el jugador podria no cobrar aquesta temporada

Dels tres candidats, Víctor Font és l’únic que sempre s’ha mostrat partidari d’incorporar Eric García en aquest mercat d’hivern. Veient com el temps s’esgota i com Koeman es podria quedar sense el fitxatge desitjat, Font ha fet un pas endavant i ha anunciat que ha fet algunes gestions amb el Manchester City per rebaixar les condicions econòmiques que demanen pel jugador. El traspàs quedaria fixat en tres milions d’euros més variables, una xifra que, segons Font, no tindria impacte en els comptes del club d’aquest exercici. “El club ho pot assumir econòmicament. El vol Koeman, la nostre estructura esportiva, l’afició, l’Eric va boig per venir. Jo em pregunto. Perquè no ho fem?.”. A més a més, ha afegit que Eric García estaria disposat a no cobrar res fins a final de temporada. “Està molt interessat en fer l’operació ara. Hi ha una Eurocopa i vol jugar i aquí té més possibilitats.”.

Font ha reconegut que la situació econòmica és greu però que la responsabilitat de qui governa el club és intentar tenir la millor plantilla possible. “Deixem de banda tàctiques electoralistes i posem els interessos del club per davant. Laporta diu que vol motivar Koeman, com ho fem si ara que podem no li portem Eric García?”, es pregunta.

Font també ha reconegut que en els propers mesos, el Barça no podria fer fitxatges d’alt cost estil Haaland i que haurien de buscar futbolistes que acabin contracte i sense grans salaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)