Barça

El Barça ofereix dos anys més a Ramon Planes, però amb una rebaixa salarial

Estructura. La seva continuïtat té el vistiplau de Mateu Alemany i de Jordi Cruyff, però les negociacions per renovar-lo no estan tancades del tot

La nova directiva del FC Barcelona presidida per Joan Laporta continua treballant per tenir definida la seva estructura executiva el més aviat possible. I en la parcel·la esportiva, després de tancar el fitxatge de Mateu Alemany com a director de futbol, ara s’està negociant la continuïtat de Ramón Planes com a secretari tècnic. En el club valoren molt positivament la feina de l’executiu. No només volen que continuï la temporada de contracte que li queda, sinó que li volen oferir que renovi per dos anys més. Aquesta ampliació de contracte li han fet amb el vistiplau de Mateu Alemany, amb qui ha establert una bona sintonia, i de Jordi Cruyff, que també formarà part de l’estructura esportiva del club blaugrana com el màxim responsable de la secretaria tècnica. La seva incorporació s’anunciarà aviat.

Les negociacions perquè es quedi, però, no estan del tot tancades. A Ramón Planes li han ofert continuar dos anys més però amb una rebaixa salarial més adequada a la situació econòmica actual del club. A més a més, els canvis en l’estructura executiva comportaran alguns acomiadaments i les indemnitzacions s’hauran de sufragar. De moment, Planes no accepta aquestes possibles condicions perquè vol més del que li han ofert i a dia d’avui la distància entre les dues parts és important. La negociació, però, és oberta. Planes està ben considerat, també per Ronald Koeman, que l’ha elogiat públicament més d’un cop. Entre els seus grans mèrits, hi ha els fitxatges de Pedri i el d’Araujo, dues peces molt importants en el Barça del futur i que van arribar amb ell a la secretaria tècnica.

Planes es va incorporar al Barça el juny del 2018 com a adjunt a la secretaria tècnica, que en aquells moments comandava Eric Abidal. Per sobre d’ells dos hi havia Pep Segura com a mànager general esportiu. D’ell en van valorar molt el coneixement que tenia del mercat i la bona feina que estava fent en el Getafe. Amb la destitució d’Eric Abidal, que va pagar els plats trencats per la desfeta europea de Lisboa, Planes va passar a ocupar-se de la secretaria tècnica del Barça com a màxim responsable. Aquest estiu s’ha encarregat de la reestructuració de la plantilla, amb les sortides de jugadors importants, i és en aquest sentit que ha treballat molt a gust al costat de Ronald Koeman.

L’ESTRUCTURA

El fitxatge de Jordi Cruyff, que farà de cap de la secretaria tècnica, s’anunciarà aviat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)