Barça

Laporta: “Crec que el cicle s’ha acabat”

Clar. El president del Barça assegura que hi haurà una renovació profunda i que la lliga s’ha perdut de forma incomprensible

Joan Laporta va reconèixer en la Festa de l’Esport Català que prepara una renovació profunda en el primer equip del FC Barcelona i que els canvis aniran molt més enllà de la possibilitat d’un relleu a la banqueta. Si finalment no continua Koeman, amb ell podrien sortir un munt de futbolistes. El president del Barça no està per romanços i pensa fer el que per a molts feia temps que l’equip necessitava. “Entrarem en un procés de renovació perquè crec que el cicle s’ha acabat”, va assenyalar, contundent. Unes afirmacions que confirmen el que L’Esportiu ja explicava en la seva edició de dilluns, que l club vol asseure’s amb les vaques sagrades de la plantilla per plantejar-los una rebaixa important de les seves condicions econòmiques o, fins i tot, buscar-los una sortida del club.

Laporta també es va mostrar força decebut per la forma com s’ha perdut la lliga, en les últimes jornades. “Es va perdre incomprensiblement i la setmana vinent veureu decisions per fer un equip més competitiu. Valoraré en funció de resultats i joc.” El que és una evidència és que, un cop s’acabi la lliga, hi haurà molta feina a les oficines del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)