Barça

Xavi: “Ara hi ha Koeman i cal respectar-lo”

Des de fa temps que el nom de Xavi Hernández apareix en totes les travesses per entrenar el primer equip del FC Barcelona. El club blaugrana el va anar a buscar abans de portar Quique Setién i també pocs mesos després, tal i com ell ha reconegut en la presentació del seu campus. “No m’esperava que el Barça vingués el gener passat i després també a l’estiu. Amb la meva família i l’staff vam decidir que no era el moment. Estic obert a qualsevol cosa que pugui arribar, sabent que tinc un contracte i un projecte en l’Al Sadd.”.

Ell era la pedra angular del projecte esportiu de Víctor Font però va sobtar que durant la campanya no sortís a donar suport al candidat. Avui ha insistit en què ell és un actiu del Barça i que per això no es va posicionar, una postura que va costar d’entendre. “No em vaig desmarcar de ningú perquè jo no em vaig marcar amb ningú, vaig deixar clar que no volia ser actiu de cap candidat, jo sóc un actiu del Barça. No crec que hi hagi influït en Laporta que se m’hagi posicionat de manera incorrecta amb la candidatura de Font.”, s’ha justificat.

Xavi ha insistit en que es veu capacitat per dirigir el primer equip blaugrana però que ara toca fer confiança a Ronald Koeman. “Em sento preparat per entrenar al Barça, conec el club i el seu entorn, però ara hi ha un entrenador que és Koeman i cal respectar-lo. Jo ja he començat a nivell professional, no entreno a nens, em sento preparat.”. No es veu, en cap cas, dirigint el filial. “Entrenar al B? No és la meva idea, no se’m caurien els anells però no seria la idea. Estic entrenant ja en l’elit i hem deixat enrere treballar en la formació.”.

Tampoc hagués vist o veu com un problema haver d’entrenar ex companys seus, com hauria estat el cas de Busquets, Piqué o Alba. “A l’Al Sadd ja vaig ser company dels que ara són els meus jugadors, és un avantatge conèixer als futbolistes, per res seria un handicap conèixer a alguns jugadors del Barça, l’entrenador ha de prendre decisions, està per això.”, ha dit.

Xavi ha explicat que té molt bona relació amb Joan Laporta, que és qui ara decideix i ha tornat a repetir que el seu somni és tornar al Barça però “sense cap pressa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)