Barça

La UEFA haurà d’aturar les seves accions contra els fundadors de la Superlliga

Superlliga.

Els tribunals tornen a donar la raó als promotors de la Superlliga i desestimen el recurs presentat per la UEFA en contra d’ells. Conjuntament, el FC Barcelona, el Real Madrid i el Juventus han manifestat la seva satisfacció per la decisió judicial que s’ha conegut avui. La UEFA haurà de revocar, de manera immediata, totes les seves actuacions contra els clubs fundadors de la Superlliga europea. L’organisme presidit per Alexander Ceferin, doncs, haurà d’arxivar definitivament l’expedient disciplinari obert a Barça, Juve i Madrid, i deixarà sense efecte les multes i la resta de restriccions imposades als altres nou clubs fundadors de la Superlliga.

Segons el comunicat del Barça, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea a Luxemburg “revisarà la posició de monopoli de la UEFA.” El club blaugrana manifesta, a més, que “els controls financers són inadequats i no han estat aplicats de manera objectiva.” Finalment, conclou assegurant que: “Continuem compromesos amb l’objectiu de desenvolupar el projecte de la Superlliga europea d’una manera constructiva i solidària”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)