Barça

Koeman es juga la confiança en territori desfavorable

Tres partits. El tècnic holandès necessita recuperar la confiança de la junta directiva en les pròximes jornades amb rivals de mal record

La desfeta en la Champions contra el Bayern i el plantejament proposat per l’equip han posat Ronald Koeman en el punt de mira. El tècnic holandès, que havia demanat respecte per la seva figura tant de portes enfora com de portes endins, ha vist com tot el seu ideari trontollava, tot donant motius als partidaris de la seva destitució. El tècnic holandès ara ha de fer front a una setmana en què tindrà l’oportunitat de reivindicar-se amb tres partits en set dies. El partit contra el Granada de dilluns, la visita a Cadis de dijous i el xoc contra el Llevant no són enfrontaments còmodes, tot i el que pugui semblar. El Barça es va deixar punts contra els tres rivals durant el curs passat.

8 de 18 punts va obtenir el Barça la temporada passada contra el Granada, el Cadis i el Llevant, tots tres rivals de gamma baixa en la lliga. El conjunt andalús, el pròxim rival blaugrana, va ser l’equip que va evitar que els blaugrana assolissin la primera posició de la taula en la jornada 33 del curs passat després de remuntar un gol de Messi. Aquell partit va ser el principi de la fi de les aspiracions al títol.

La visita a Cadis també va deixar molt tocat el Barça, tot i que es va produir el mes de desembre. El 2 a 1 al Nuevo Mirandilla va significar la quarta derrota en deu partits en el pitjor inici de l’equip en els últims 30 anys. El Barça, això sí, va començar a arreglar les coses la setmana següent contra el Llevant, al Camp Nou, el tercer dels rivals als quals l’equip de Koeman s’enfrontarà en aquesta setmana. Va guanyar per la mínima amb un gol de Messi, però en la segona volta va ser l’equip de Paco López el que li va fer entregar les claus de la lliga després d’empatar in extremis al Ciutat de València (3-3, amb gols de Messi, Pedri i Dembélé).

RIVALS

10
punts
se li van escapar al Barça el curs passat contra el Granada, el Cadis i el Llevant.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)