Barça

Dembélé: Retorn ajornat i avís de Koeman

Cas conflictiu. Dembélé no entra a la llista per a Vallecas perquè Ronald considera que encara no està físicament a punt i adverteix que si no renova caldrà veure quina posició adopta el club. Preocupa un segon cas Ilaix, i el Barça ho vol tenir resolt al novembre

Ousmane Dembélé no viatjarà avui cap a Madrid amb la resta de l’equip. Ronald Koeman l’ha deixat fora de la llista de 22 futbolistes citats per a la visita a Vallecas. L’internacional francès, doncs, no podrà tornar a trepitjar un estadi que li porta bons records perquè allà va marcar un dels gols de la remuntada del Barça l’última vegada que els blaugrana van visitar l’estadi del Rayo en partit de lliga. L’any passat, en la copa, el Barça va guanyar a Vallecas 1-2 i el novembre del 2018 els blaugrana van sumar els tres punts en el partit de lliga jugat allà gràcies a dos gols, de Dembélé i Luis Suárez, en els últims tres minuts de partit que van servir per capgirar un resultat advers (2-3).

Dembélé no juga un partit de lliga amb el Barça des del 22 maig (contra l’Eibar), abans de lesionar-se de gravetat novament amb la selecció francesa durant l’Eurocopa. Fa dies que s’entrena amb normalitat i semblava que podria reaparèixer contra el Rayo, però no serà així. El seu retorn s’ajorna i podria tenir els seus primers minuts dissabte contra l’Alavés al Camp Nou (21 h), en una gespa en millors condicions que la de Vallecas.

Koeman va parlar ahir de la situació del davanter francès, també en l’aspecte contractual: “Volem que Ousmane es quedi en el Barça. És un jugador amb unes grans qualitats. Si ell no vol renovar, haurem de parlar amb el club per veure quina és la millor manera d’afrontar aquesta situació. Confiem que renovi, però si no ho fa haurem de veure quina estratègia seguim”, explicava ahir. I és que la renovació de Dembélé se li continua resistint, a Laporta. Blindats Ansu i Pedri, l’acord amb Dembélé ara mateix és llunyà. El club creu que el francès desitja continuar de blaugrana, però les evasives del seu agent preocupen Mateu Alemany. Al Barça el preocupa un segon cas Ilaix. Amb Moriba el club va ser inflexible, el va baixar al filial i el va deixar sense jugar, però caldria veure si amb Dembélé la posició seria tan radical. Al club li agradaria tenir resolta la situació al novembre.

KOEMAN

Confiem que Ousmane renovi. Si no ho fa, parlarem amb el club sobre l’estratègia a seguir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)