Barça

“Hem de sortir amb el ganivet entre les dents”

Piqué. El central, com el seu tècnic, no creu que es pugui parlar de miracle si guanyen el Bayern, en un duel on admet que els hi va la vida

El d’avui a l’Allianz Arena és un d’aquells partits que motiven especialment Gerard Piqué. Possiblement per això va ser l’escollit per parlar davant dels mitjans. Perquè els seus missatges solen ser escoltats pels barcelonistes i perquè són una bona manera de saber com està l’equip davant el repte que suposa guanyar el Bayern al seu camp. “Jo et diria que ens hi va la vida i només ens serveix la victòria. Ells competiran per anar a guanyar, però és un partit per reafirmar-nos nosaltres mateixos. És cert que en els dos últims partits contra aquest rival no han sortit les coses bé, però això ja és cosa del passat. Ja només pel que ens juguem n’hi ha prou per sortir amb el ganivet entre les dents.”

Optimisme moderat sostingut per la millora experimentada per l’equip amb l’arribada de Xavi. “Hi ha coses per tenir il·lusió. No estem en la situació que volíem, però l’equip està fent coses que no teníem. A poc a poc les anem incorporant i ho estem fent millor. Estic segur que millorarem. Es veuen accions com ara la pressió després de pèrdua i la recuperació en camp contrari. Són coses necessàries per guanyar títols i partits. El gol acabarà arribant”, va dir. Això no treu, però, que reconegui que enfront tenen un equip temible, però no imbatible. “Sí que ho veig possible. Jo no parlaria de miracles.” Piqué va elogiar molt Lewandowski i va explicar que serà clau allunyar-lo de l’àrea.

I també va tenir temps per enviar un missatge als antics gestors del club quan li van preguntar quines eren les causes que havien provocat que la situació del Bayern i la del Barça fossin tan diferents des del 2015, quan els blaugrana els van eliminar. “La gestió, tan fàcil com això”, va respondre Piqué de manera contundent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)