Barça

L’1x1 del Getafe-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
tranquil
En un partit sense ocasions clares, pràcticament no va tenir feina. Se li va escapar una pilota fàcil de blocar i gairebé va fer penal sobre Enes Ünal. Amb la pilota als peus va buscar alguna passada llarga per als davanters però no hi va connectar.
alves (90’)
veterà
En defensa, no va tenir gaires dificultats ni problemes a la seva banda i es va mostrar prou sobri. En atac, va provar amb les centrades laterals, però no va connectar amb cap dels rematadors. Més intens que altres jugadors.
mingueza (90’)
corrector
Va decidir no arriscar amb la pilota als peus i optar per les passades fàcils. Va corregir bé en un acció en què Ünal havia guanyat l’esquena a Lenglet i en una altra amb Mayoral dins de l’àrea quan ja carregava la cama. Dels millors.
lenglet (90’)
tou
Enes Ünal li va guanyar la partida en el joc aeri en els dos primers córners del partit. Va provar de ser vertical en la sortida, però va fallar alguna passada fàcil. Va veure targeta groga per arribar tard en una acció amb Mayoral.
balde (90’)
TÍMID
Va començar valent i amb l’actitud de demostrar que pot tenir minuts en el Barça. Va fer un parell d’accions per banda però, després d’unes passades precipitades i el toc d’atenció de Xavi, va mesurar-se molt més en atac.
busquets (90’)
rutinari
Un dia més a l’oficina pel capità, que va ser dels que menys va desentonar en un mal partit general. No va cometre errades greus amb la pilota als peus i va ser l’encarregat d’intentar distribuir el pobre joc blaugrana.
gavi (90’)
guerrer
Amb la baixa de Frenkie de Jong i l’entrada de Riqui Puig va haver de canviar la seva posició a l’interior dret. No li va faltar ni la voluntarietat ni l’entrega que el caracteritzen, sobretot en defensa, però no va desequilibrar en atac.
riqui puig (90’)
associatiu
Va ser dels més actius i participatius de la primera part, amb combinacions ràpides i curtes per dins amb els seus companys al mig del camp. Va tenir menys presència quan el ritme de partit va baixar per complet.
ferran (90’)
negat
L’atacant valencià està acabant la temporada amb les mateixes sensacions que l’equip. No li va sortir cap de les jugades individuals que va intentar, tampoc un innocent intent de vaselina des de la frontal de l’àrea.
auba (61’)
desconnectat
Davant el nefast rendiment ofensiu del Barça, no li va arribar cap pilota. Va intentar descarregar-ne alguna, no sempre amb encert. Li va faltar activació en un error d’Okay que el va deixar sol, però no va controlar bé.
memphis (71’)
adolorit
Va intentar generar espais a la parcel·la ofensiva del Barça amb algun bon moviment, com en una acció en què va deixar passar la pilota. Li va tocar ballar amb Damián, que el va deixar adolorit de les costelles i fora de combat.
ANSU (29’)
pla
En un partit amb un ritme tan baix, ni tan sols Ansu va aportar un punt d’espurna, malgrat intentar-ho.
Luuk (19’)
inèdit
No va tocar pràcticament cap pilota, més enllà d’una descàrrega a Balde, que va rematar molt desviada.
mármol (3’)
debutant
Xavi el va premiar fent-lo entrar en el temps afegit. Va ser el debut oficial del defensa amb el primer equip blaugrana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)