Barça

Bompastor: “El futbol femení necessita models com el Barça”

Women’s Champions League. L’entrenadora de l’Olympique de Lió ha analitzat la final de demà contra el Barça (19h)

L’entrenadora de l’Olympique de Lió Sonia Bompastor ha analitzat aquesta tarda la final de la Women’s Champions League al Juventus Stadium de Torí contra el Barça (19h).

El Barça

“És l’equip que més ha evolucionat des de fa uns anys, amb molta força i fam sobre el camp. A més, s’han pogut quedar el talent que tenien i mantenir el seu ADN i filosofia per assegurar que sigui un club referent. El futbol femení necessita aquests models.”

La final

“És veritat que el Barça és el vigent campió però no ens hem d’oblidar de la història del Lió. Sabem què ens trobarem. Potser no som les favorites però la final està al cinquanta per cent i volem la victòria.”

El guió de la final

“Una de les virtuts del Barça és la possessió. Ens hem preparat per això i si tenim una bona mentalitat serem competitives. Tenim jugadores amb molt talent individual i ens agrada el nostre estil. Volem començar bé el partit i si no encaixem gols aviat serà espectacular. Hem viscut partits difícils després d’encaixar gols però ho hem sabut capgirar. Passi el que passi hem de creure i tenir determinació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)