Barça

Giráldez: “Han estat superiors perquè no hem sabut contrarestar-les”

L’entrenador del Barça, Jonathan Giráldez, ha reconegut la superioritat de Lió en la final de Torí però no s’ha resignat a preparar el seu equip per tornar a una final i guanyar-la: “L’únic que podem fer a partir d’ara és treballar encara més per estar més preparades quan arribem a una altra final.” El tècnic ha admès que l’equip, en la primera part, no ha sabut contrarestar les principals armes de les campiones: “Hem perdut massa pilotes en la zona de creació i això els ha permès córrer. El primer gol, a més, els ha donat una energia extra.”

Respecte la superioritat física de l’equip francès, Giráldez manté que l’equip tenia armes per fer-se valer i que les havia entrenat: “Quan el rival és més fort que tu has d’anticipar moltes situacions, jugar més ràpid, mirar abans de rebre, detalls que ja sabem. No vull posar excuses però avui no ho hem sabut fer.” L’entrenador ha recordat que el seu equip no és invencible i que escenaris com el que proposa el Lió són molt exigents per a les seves jugadores.

La capitana, Alexia Putellas, ha reconegut que segurament l’equip necessita més ritme de competició per fer front a partits com el d’avui. “Això no depèn només de nosaltres, però ens ajudaria quan juguem la Champions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)