Barça

El Barça confirma la lesió de Bellerín

Les pitjors notícies s’han confirmat. Héctor Bellerín pateix una lesió al soli de la cama esquerra i serà baixa per al partit d’aquest dissabte a Mallorca (21h) i per als pròxims enfrontaments. El lateral dret blaugrana va notar unes molèsties en l’entrenament d’ahir i avui s’ha sotmès a més proves. El Barça ha informat que té una lesió i que la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

La infermeria blaugrana s’ha omplert en qüestió d’una setmana: Kounde, Araujo, De Jong, Memphis i, ara, Bellerín. Tots ells han caigut en els darrers dies i alteren els plans de Xavi Hernández de cara al pròxim mes i mig de competició, farcit de partits –12 en total–.

Bellerín tenia l’oportunitat de fer-se un lloc en l’onze titular aprofitant que Kounde i Araujo, que han jugat en la seva posició, eren baixa. Amb la seva lesió, l’alternativa més probable a ocupar el seu lloc és Sergi Roberto. El reusenc, però, s’ha perdut els darrers tres partits per unes molèsties als adductors, si bé podria recuperar-se a temps per al duel d’aquest dissabte. Si no, Xavi haurà d’inventar una defensa de circumstàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)