Barça

Patri: “Esperem que la gent gaudeixi el dia 24”

A només una setmana de tornar al Camp Nou, tres jugadores del Barça han atès als aficionats en un ’Meet&Great’ a la botiga oficial de l’estadi blaugrana. Jana Fernàndez, Irene Paredes i Patri Guijarro han escalfat motors de cara a la cita del pròxim dijous 24 contra el Bayern de Munic (18.45h) fent feliços als culers que han estat fent cua tota la tarda per fer-se una fotografia amb elles.

Patri Guijarro ha declarat al micròfon de Barça TV que l’equip té ganes de tornar al Camp Nou. “Tota la gent ens ha desitjat sort per al partit i ens ha dit que vindrà. Crec que hi haurà bon ambient i tant de bo les coses surtin igual de bé com fins ara i que puguin gaudir amb nosaltres. És el que volem”, ha declarat la migcampista. Sobre el caliu transmès pels aficionats, la mallorquina ha celebrat que ara hi hagi referents. “Estic contenta, emocionada i orgullosa de l’equip. S’estan fent les coses bé i els culers ens donen suport. És brutal que vingui gent il·lusionada i que et feliciti i et digui que s’ho passa bé veient-nos jugar. Moltes noies no tenien referents i ara sí”, ha assegurat.

Encara queden entrades per al partit de dijous, en què el conjunt de Jonatan Giráldez buscarà la tercera victòria en tres partits contra el màxim rival al capdavant de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)