Barça

Classificació en suspens

Copa. Geyse va ser expulsada en l’últim partit de copa amb el Madrid CFF i ara el Barça podria quedar eliminat per alineació indeguda de l’atacant brasilera

Osasuna 0 Barça 9

OSASUNA:Silvia Pérez (Jaio, 69’), Irati Urruzola, Josune (Martínez, 74’), Cecilia Ochoa (Zugasti, 46’), Miriam Rivas, Maria González, Iara Lacosta (Vilariño, 46’), Mar Torras, Arantxa Medina (Valero, 46’), Alexia Blanco, Merche Izal.BARÇA:Gemma Font, Codina, Marta, Aitana, Paralluelo (Emma, 63’), Geyse (Oshoala, 71’), Bruna (Bronze, 63’), Walsh, Nuria, Maria Pérez (Mariona, 63’), Vicky López (Baradad, 71’).GOLS:0-1 (23’) Bruna Vilamala. 0-2 (26’) Bruna Vilamala. 0-3 (49’) Paralluelo. 0-4 (53’) Geyse. 0-5 (54’) Bruna Vilamala. 0-6 (57’) Paralluelo. 0-7 (67’) Aitana Bonmatí. 0-8 (80’) Mariona. 0-9 (84’) Aitana.ÀRBITRE:Frías Acedo.T.G.:Cap.PÚBLIC:6.167 espectadors a El Sadar.

El Barça va començar amb pas ferm la revalidació del títol de copa golejant l’Osasuna en els vuitens de final. Però la possible alineació indeguda de Geyse Ferreira li pot costar el triomf i quedar eliminat d’aquesta competició. La brasilera va ser expulsada per doble targeta groga en l’últim partit de copa que va jugar amb el Madrid CFF contra l’Sporting de Huelva l’any passat i, ahir, contra l’equip navarrès, hauria d’haver complert la sanció, tot i pertànyer a un altre club. Tot i això, al web de la FEF no apareix l’esmentada sanció i, de moment, les conseqüències per al club blaugrana són un interrogant –aquest és l’argument al qual s’agafen els culers–. L’Osasuna ja va anunciar que presentarà recurs i denunciarà l’alineació indeguda; per tant, faltarà la confirmació del comitè de competició. Si efectivament el Barça ha incomplert el reglament, el partit es donaria per perdut al bàndol barceloní.

Golejada a la gespa

Amb un onze amb canvis, però molt recognoscible, les de Jonatan Giráldez no van donar cap opció a l’Osasuna, equip de la segona divisió femenina. Les blaugrana, que van anar de menys a més, no van tenir pietat d’un conjunt navarrès que va sortir amb les idees molt clares al terreny de joc, però que amb el pas dels minuts es va anar desdibuixant, i les culers ho van aprofitar per posar terra pel mig i demostrar un cop més la seva superioritat davant el seu rival.

Les jugadores de Kakun Mainz van plantar cara fins al minut 23, quan Bruna Vilamala ja va encarrilar el passi als quarts de final amb un doblet en tan sols quatre minuts. En la segona part, amb un Barça sense aturador, es va viure un festival golejador a El Sadar, amb set dianes més. En el minut 48, Paralluelo va culminar una molt bona triangulació amb un xut ras i potent per fer el tercer. Poc després, Geyse també es va apuntar a la festa i, des de l’àrea petita, va situar el 0 a 4 al marcador. Vilamala, Paralluelo, Aitana i Mariona van tancar la golejada.

A banda d’aquesta gran efectivitat de cara a porta, una altra nota positiva del matx va ser la participació de fins a tres jugadores del filial: Maria Pérez, Vicky López i Ona Baradad, que van permetre donar descans a algunes de les jugadores amb més minuts acumulats per afrontar aquest mes de gener molt dens i exigent.

Granada-Alavés 1-0
Vila-real-Sevilla 0-1
Osasuna-Barça 0-9
R. Sociedad-Atlético avui, 18.30 h
Alhama-Llevant avui, 20.30 h
Albacete-Real Madrid demà, 18 h
Madrid-Athletic demà, 20 h
F. Tenerife-Granadilla demà, 22 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)