Barça

Memphis fitxa per l’Atlético i recupera el seu dorsal

Mercat. El neerlandès firma amb el conjunt ‘colchonero’ fins al 2025 i podria debutar avui mateix contra el Valladolid. El Barça s’embutxaca tres milions d’euros fixos més un de variable

Memphis Depay va arribar al Barça l’estiu del 2021 de manera gratuïta i marxa deixant a les arques tres milions d’euros fixos més un de variable, depenent del rendiment, després de fitxar per l’Atlético. El davanter, que firma fins al 2025, tornarà a lluir el 9 a l’esquena, després d’haver-hi renunciat en favor de Lewandowski, i la seva estrena es podria produir aquesta tarda contra el Valladolid. El president colchonero, Enrique Cerezo, va explicar: “Arriba per aportar més competitivitat al davant i, gràcies al seu olfacte golejador, ens ajudarà a ser en les places que donen accés a la lliga de campions.” El neerlandès va declarar que està “ansiós” per mostrar tot el que pot fer i que “serà un repte entendre la manera de jugar de Simeone”, que ja el compara amb Diego Costa. “M’agrada tenir llibertat al centre per poder tenir la pilota i crear espais i oportunitats per als altres, però potser cal deixar de banda una mica la meva creativitat i ser tan funcional com sigui possible”, va explicar Depay sobre la conversa que va tenir amb el nou tècnic.

LES REACCIONS

Serà un repte entendre la manera de jugar de Simeone i adaptar-m’hi
Memphis Depay
JUGADOR ATLÉTICO DE MADRID
El seu olfacte golejador ens ajudarà a classificar-nos per a la Champions
Enrique Cerezo
PRESIDENT ATLÉTICO DE MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)