Barça

Giráldez: “Volem demostrar que tenim gana”

El Barça pot aconseguir demà el primer títol del curs si derrota la Real Sociedad en la final de la supercopa. El tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, assegura que l’equip vol demostrar el seu nivell. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La final

“Hem evolucionat com a equip i tenim més recursos a nivell ofensiu. Tenim moltes ganes que arribi el partit de demà per demostrar en quin nivell estem i tenir l’opció de guanyar un títol. Ara mateix és la nostra missió”.

“Volem demostrar que volem el títol i que tenim gana. No podem donar res per fet, sinó afrontar el partit com el que és: una final”.

El pla de partit

“Per les jugadores que té disponibles la Real Sociedad, pot haver-hi matisos diferents a nivell posicional i defensiu respecte el partit de lliga. Per part nostre, serà important reconèixer on estan els avantatges i els espais. Hem de buscar la manera de trobar superioritats dins el joc a través de la nostra identitat i acostar-nos a la porteria. Hem d’evitar les seves virtuts en la fase de possessió i que es puguin lluir i treure la seva millor versió. Això passa per fer el nostre futbol i detectar des de l’inici com podem fer mal”.

L’estat físic de les jugadores

“Ahir vam poder fer un entrenament de recuperació. No hi ha cap lesió i estan totes disponibles”.

La relació amb Natàlia Arroyo

“Vam treballar junts i ara tenim l’oportunitat d’enfrontar-nos en una final en banquetes separades. Em fa molta il·lusió que sigui contra la Real Sociedad i contra la Natàlia perquè guardo una gran amistat amb ella”.

“En les hores prèvies a un partit no parlem. Durant la temporada parlem sovint, però abans d’un partit mai perquè cadascú està pensant en les seves coses, en què ha de fer per guanyar i quin partit ha de jugar”.

El rival

“Té molt mèrit el que van aconseguir la temporada passada. Està a l’abast de pocs. La Natàlia està treballant dia a dia per a millorar la versió col·lectiva de l’equip i aconseguir els objectius. Està fent les coses molt bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)