Remuntada contundent contra el València abans d’anar a Roma (5-1)

Nova victòria inapel·lable, amb la pega de no haver superat el rècord d’imbatibilitat

Quatre dies abans de visitar l’Olímpic de Roma, el Barça ha fet un pas més en el seu camí triomfal en la lliga, amb una resposta contundent després d’un gol del València (5-1).

El Barça aspirava a assolir un altre rècord, però s’ha quedat sense per menys de cinc minuts. Si hagués resistit 16 minuts imbatut, hauria igualat la sèrie d’imbatibilitat que el mateix equip blaugrana tenia de la temporada 2020/21 (962 minuts). Però el València li ho ha impedit. En un córner, la pilota ha botat a l’àrea petita i María Jiménez, atenta al pal llarg, ha marcat el 0-1 (12’).

El Barça, amb Jana Fernández, Bruna Vilamala i Engen a l’onze inicial, ja havia tingut alguna arribada abans del 0-1. Poc després, ha marcat Crnogorcevic, però li han anul·lat per fora de joc (16’). L’empat ha arribat també pel costat esquerre, des d’on Rolfö ha fet un xuc sec i ras que ha sorprès una desafortunada Enith (25’). Les blaugrana han dut la iniciativa, com sempre, però han hagut d’esperar al límit del descans per fer el 2-1. L’autora del gol ha estat l’altra lateral, Marta Torrejón, que ha recollit una passada excel·lent d’Aitana.

Després d’un travesser de Walsh, Giráldez ha fet entrar de cap Graham Hansen, Oshoala i Salma, que ha entrat amb tanta energia que ha fet un primer avís abans de marcar dos gols, el primer amb un xut ajustat al pal (60’) i el segon després d’una jugada estratosfèrica d’Aitana (66’).

Torna Cata Coll

Giráldez també ha fet entrar Cata Coll, que tornava després d’un llarg període sense competir, de més d’un any, per culpa d’una lesió (74’). A l’altre costat, Enith ha tingut feina i ha tret dos bons xuts d’Aitana. Encara hi ha hagut temps per a un penal a Salma, que Rolfö ha convertit en el 5-1.