Barça

Pedri, ni clàssic ni selecció

Pas enrere. El de Tenerife ha tornat a notar molèsties a la cama dreta i es perdrà finalment el clàssic de demà. Aprofitarà l’aturada de la lliga per mirar de fer net

Frenada en sec en la recuperació de Pedri. El migcampista de Tenerife es perdrà finalment el clàssic de demà contra el Real Madrid. El dorsal 8 del Barça s’havia entrenat bé aquesta setmana i havia treballat amb el grup a bon ritme, i tot feia intuir que rebria l’alta mèdica abans del partit, després d’un mes apartat dels terrenys de joc, però no serà així. En l’entrenament matinal d’ahir va tornar a notar molèsties a la cama dreta i no va poder acabar la sessió.

Males notícies per a Xavi Hernández. El tècnic havia estat treballant durant la setmana amb la fórmula dels quatre migcampistes, però ara Pedri cau de l’equació. El pas enrere de Pedri en la seva recuperació obre la porta de la titularitat a un Franck Kessie que ja va ser titular en l’últim clàssic de copa i, de fet, va ser protagonista en l’acció de l’únic gol d’aquell partit. Kessie, Sergio Busquets, Frenkie de Jong i Gavi serien els escollits de Xavi, amb Robert Lewandowski i Raphinha en atac.

El contratemps de Pedri va agafar a contrapeu també un Luis de la Fuente que al matí l’havia inclòs en la seva primera llista oficial de la selecció. Es perdrà el clàssic i cau també de la convocatòria per als partits contra Noruega i Escòcia. El de Tenerife aprofitarà l’aturada de la lliga per compromisos de seleccions per fer treball específic i intentar fer net de la lesió de forma definitiva. Ara mateix és dubte per al partit contra l’Elx del dia 1 d’abril i és dubte també per a la tornada de copa contra el Real Madrid del dia 5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)