Barça

City, Sankt Pölten i Hammarby, els rivals del Barça a la Champions femenina

El Barça ja coneix el camí que haurà de recórrer per intentar alçar una nova Champions femenina. Aquest divendres s’ha dut a terme a Nyon el sorteig de la màxima competició continental, que no canvia de format, a diferència de la masculina. Les blaugrana ja coneixen els tres rivals als quals s’hauran d’enfrontar en la fase de grups: Manchester City, Sankt Pölten i Hammarby.

Les culers han quedat enquadrades al grup D. Evidentment, estaven al bombo 1, amb altres grans d’Europa com l’Olympique de Lió, el Chelsea i el Bayern. Al bombo 2 hi havia els rivals més durs i el sorteig ha decidit que el Manchester City fos el rival de les blaugrana. No serà fàcil, les angleses van acabar segones la passada lliga anglesa. Tot i això, el Barça ha evitat el Wolfsburg i tampoc jugarà, de moment, davant l’Arsenal de Mariona Caldentey.

Respecte als dos darrers bombos, el sorteig ha sigut benèvol amb les catalanes. Del tercer, el rival ha sigut el Sankt Pölten austríac, que no va guanyar cap partit la passada Champions. Del quart, ha sortit la bola del Hammarby, tercer classificat de la passada lliga sueca.

Han quedat també força ben repartits el grup A i el B, amb dos clars favorits en cadascun. En el primer, Lió i Wolfsburg, que han quedat emparellats amb la Roma i el Galatasaray. En el B, els candidats són el Chelsea i el Madrid, per davant del Twente i el Celtic. En canvi, el grup que, a priori, serà més dur serà el C. A dos gegants com el Bayern i l’Arsenal s’hi suma la Juventus, que va deixar fora al PSG en la ronda prèvia. El darrer equip del grup C ha sigut el Valerenga noruec.

La competició europea arrencarà el 8 i 9 d’octubre amb la primera jornada. La fase de grups es tancarà el 17 i 18 de desembre amb la sisena i darrera jornada. Al març es jugaran els quarts de final, a l’abril les semis i a finals de maig la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)