FEB

Es mantenen ferms

EBA. El Quart, en uns grans darrers minuts, no falla i a cinc jornades segueix en zona de lluita per l'ascens. Eric Jiménez, amb sis triples, decisiu

BARBERÀ 61 QUART 72

BARBERÀ:Cairó (9), Soumah, Guardia (13), Olaguibe (8), Martínez (4) –cinc inicial–; Llull (5), Mas De Xarxars (9), Pérez (9), López (4). 16/32 de dos, 6/29 en triples (2 Guardia, 1 Cairó, Llull, Pérez i Mas de Xarxars) i 11/16 lliures. 33 rebots (11 López), 7 assistències (2 López, Guardia i Pérez) i 58 valoració (14 Guardia).QUART GERMANS CRUZ:Bataller (5), Camós (2), Serra (2), Lozano (9), Kanis (4) –cinc inicial–; Jiménez (22), Martorell (2), Vila (8), Dos Santos (12), Masllorens (6). 18/36 de dos, 10/24 en triples (6 Jiménez, 2 Masllorens, 1 Bataller i Lozano) i 6/11 en lliures. 42 rebots (9 Dos Santos), 11 assistències (5 Vila) i 83 valoració (21 Dos Santos i Jiménez).PARCIALS:18-24, 13-21 (31-45), 22-10 (53-55) i 8-17 (61-72).

Reacció de caràcter en el darrer període del Quart Germans Cruz, que en el tercer temps va veure perillar el triomf i per tant la seva privilegiada posició en zona de lluita per l'ascens. La pressió no va afectar en el moment clau els d'Albert Brea, que van sentenciar a tres minuts del final amb un parcial demolidor.

La dura defensa local i els triples ja van ser un primer avís des del salt inicial per als quartencs, que tot i això competien i van tancar el primer període amb avantatge. En el segon va arribar la millor versió dels visitants, que es van distanciar de 14 destrossant la zona rival a cop de triple –7/12 en la mitja part–. El cinc format per Vila, Jiménez, Martorell, Dos Santos i Masllorens funcionava a la perfecció i deixava el triomf encarrilat en el descans (31-45). Però tot es va tòrcer en la represa amb la millora defensiva del Barberà, sobretot de les línies de passada. Van ajudar els regals d'un Quart, que només va anotar tres cistelles en joc en el tercer període. El percentatge de triples, obviament, també va baixar. Les coses es van complicar en el darrer període, en què el conjunt vallesà es va avançar. Un temps mort va aturar l'empenta rival i a tres minuts del final dos triples d'Eric Jiménez van enterrar les esperances locals.

LA DADA

7/12
triples
portava el Quart al descans. Al final del partit va acabar amb un 10/24, amb un 42% d'encert