NBA

Curry: contracte rècord

NBA. L’estrella dels Warriors arriba a un acord amb la franquícia per renovar per a les pròximes cinc temporades per 201 milions de dòlars, 40,2 per temporada; Livingston també continuarà

Els campions de l’NBA no volen que els seus èxits siguin de curta durada. És per això que s’han posat mans a la feina. Bob Myers, el responsable i arquitecte de la franquícia d’Oakland des de l’abril del 2012, continua fent bons moviments per consolidar el projecte. L’últim –i el més transcendental– ha estat la renovació per a les pròximes cinc temporades de la seva estrella, Stephen Curry. El d’Akron (Ohio) signa així el contracte més ben pagat de tota la història de l’NBA: rebrà 201 milions de dòlars en els pròxims cinc cursos. 40,2 milions per temporada. L’augment de pressupost que han tingut els equips després de signar l’any passat el nou contracte milionari amb la televisió ha facilitat l’operació. D’altra banda, Kevin Durant i Klay Thompson també continuaran.

Livingston, també

D’altra banda, una altra de les peces clau en l’engranatge dels Warriors, Shaun Livingston, també ha renovat per a les pròximes tres temporades a canvi de 24 milions de dòlars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)