NBA

Els Spurs fan oficial la renovació de Gasol

NBA. El pivot de Sant Boi (1980) continuarà tres anys més amb l’equip de San Antonio

Els Spurs de San Antonio van fer oficial la renovació de Pau Gasol (2m15, 1980), una extensió de contracte que, segons diverses informacions, és per a tres temporades, l’última de les quals parcialment garantida a canvi d’uns 48 milions de dòlars –la franquícia texana, per política interna, no va fer públiques les condicions de la renovació–.

Gasol, que fa vint dies que va celebrar 37 anys, va signar l’estiu passat amb els de Greg Popovic un contracte per a dues temporades, però fa setmanes va renunciar a la segona per dotar la franquícia de més marge salarial per incorporar jugadors en l’agència lliure (Rudy Gay, Joffrey Lauvergne i Brandon Paul) i per afrontar renovacions (Manu Ginobili). En el seu únic any amb els Spurs, el pivot de Sant Boi va acreditar, en la que era la seva setzena temporada a l’NBA, 11,4 punts (51% de 3), 7,7 rebots, 2,3 assistències i 1,1 taps en els 24,9 minuts que va disposar (80 partits).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)