NBA

L’intercanvi de l’estiu

NBA. Els Cavs envien Kyrie Irving a Boston a canvi d’Isaiah Thomas, Jae Crowder i Ante Zizic

El traspàs de l’estiu en la NBA va arribar a les acaballes d’agost, inesperadament com sempre que hi ha Danny Ainge pel mig.

Els Cavaliers van enviar Kyrie Irving (1,90 m, 1992), que setmanes enrere havia fet saber als rectors de la franquícia d’Ohio que desitjava canviar d’equip, a Boston, i van fer-ho a canvi d’Isaiah Thomas (1,75 m, 1989), Jae Crowder (1,98 m, 1990), Ante Zizic (2,10 m, 1997) i una elecció de primera tanda de l’any vinent dels Brooklyn Nets. “Irving és un dels millors anotadors de la lliga [25,4 i 5,7 assistències la darrera temporada]. Ho ha provat al més alt nivell, en la final de l’NBA els últims tres anys”, raonava el mànager general dels Celtics. “Ho ha guanyat tot, però creiem que els seus millors anys encara han d’arribar.” Quant als Cavaliers, no han sortit ni molt menys malparats per la pèrdua del base nascut a Austràlia. En el darrer exercici, Thomas, el jugador amb millor efectivitat en els últims quarts, va fer 28 punts i 6 assistències per matx, i Crowder va acreditar-ne 13,8 i 5,9 rebots. Quant a Zizic, incorporat aquest estiu, va fer 9 punts i 6,7 rebots en l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)