FEB

Ambició per créixer

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Citylift presenta la campanya d’abonaments amb l’objectiu d’arribar per primer cop a la xifra dels 1.500

Amb l’equip treballant des de fa una setmana, l’Spar Citylift va donar el tret de sortida ahir a la campanya d’abonaments per a aquest curs. Ho fa amb tota l’ambició per continuar engrandint la massa social i continuar en una línia ascendent que l’ha fet passar dels 800 abonats durant la temporada 2014/15 als 1.350 la passada. “Volem encoratjar a tothom a venir a veure’ns. És evident que hi ha interès i afició per l’Uni, com ho demostren els partits amb més de 2.000 persones a Fontajau, amb alguna punta de 4.000, amb les visites de l’Avenida o a la copa”, va dir el director general del club, Xavi Fernández. L’executiu considera realista fixar l’objectiu d’arribar als 1.500 abonats per primera vegada. La campanya té com a lema #Creixambnosaltres i disposa del suport d’un vídeo promocional.

Lleuger increment

L’abonament de la temporada costarà 65 euros, 5 euros més que l’any passat, i permetrà accedir a tots els partits de Lliga Femenina i de l’Eurocopa. També hi ha l’infantil (de quatre a 14 anys), a un preu de 15 euros, a més del jove (de 15 a 30 anys), que en costa 50. Quant als abonaments múltiples, hi ha dues possibilitats: el paquet de quatre carnets, a 200 euros i 50 per cada carnet addicional, i també el familiar (dos adults i dos nens), a 120. Des d’ahir, tots els abonats que vulguin renovar el carnet ho poden fer a les oficines de Fontajau o a través del web de l’entitat. Per poder conservar el seient, tenen temps fins al 24 de setembre.

En l’acte d’ahir, que també va servir per presentar l’equipació per a aquest curs, hi van ser presents representants dels quatre patrocinadors principals del club, a qui es va agrair la col·laboració i fidelitat. Hi eren presents Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès; Soraya López, directora comercial de Citylift; Eduard Vidal, vicepresident de supermercats Valvi, i Daniel Albertos, de Bauhaus.

Avui, contra el GEiEG a Fontajau

Si bé l’equip ja va disputar dijous un amistós –triomf contra el Caledonia Pride escocès (73-33)–, va ser a porta tancada. Per tant, serà avui quan els aficionats de l’Spar Citylift tindran la primera oportunitat de veure l’equip en la pretemporada. El rival serà el GEiEG, de copa Catalunya, en un enfrontament que es jugarà a Fontajau (19.30 h), com la resta de la diada de presentació dels equips grupistes, ja que al pavelló Lluís Bachs s’hi està instal·lant el nou parquet. Èric Surís disposarà de les nou jugadores del primer equip, més Karley Barnes, de l’acadèmia Europrobasket. Possiblement completarà la convocatòria alguna júnior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)