FEB

Bàsquet

Pretemporada

Segon assaig de germanor per seguir construint

Bàsquet. L’Spar Citylift continua el seu rodatge i creixement sense gaire oposició en la clàssica diada del GEiEG. Buch, màxima anotadora amb 20 punts

GEiEG GAESCO 30 SPAR CITYlift 96

GEiEG GAESCO GVC:Bender (2), Bagaria, Bartolí, González (2) i Serra –cinc inicial–; Pairó, Coma (11), Solé (5), Comella (5), Jòdar (3) i Mayoral (2). 4 triples: 2 Coma, 1 Comella i Jòdar. 21 faltes personals.SPAR CITYLIFT UNI GIRONA:Martínez (4), Mendy (5), Buch (20), Alminaite (9) i Evans (18) –cinc inicial–; Conde (12), Romeo (14), Oma (4), Roig, Barnes (8) i Moya (2). 6 triples: 3 Romeo, 1 Conde, Evans i Mendy. 11 faltes personals.PARCIALS:7-22, 11-29 (18-51), 9-15 (20-66) i 10-30 (30-96).

La diada del GEiEG va tornar a ser enguany un assaig ideal per a l’Spar Citylilft Uni Girona, en el segon amistós de pretemporada, i també contra un rival de nivell inferior (copa Catalunya). Un matx fraternal per seguir creixent i construint un equip que ben aviat, en la semifinal de la Lliga Catalana, tindrà el primer examen seriós.

La diferència de dues categories es va notar des del salt inicial. I és que els centímetres d’Alminaite més la corpulència d’Evans ja marcaven diferències. Resultat de l’enorme domini interior de l’Uni, a part d’altres qüestions, va arribar de seguida un 0-8, el primer temps mort de Joan Pau Torralba i un 2-15 posterior en set minuts.

Si més no, el camp de proves va servir per descobrir o corroborar que Mendy té unes excel·lents cames per pressionar en l’un contra un a tota la pista; que Evans té molt bona mà de fora, molta qualitat i tot i el seu pes corre al contraatac com vol; i que Conde és completa, i fins i tot és capaç de fer baixar la pilota.

En un matx sense història i amb errades pròpies de pretemporada, Romeo va ensenyar caràcter i triples, mentre que Buch es va fer un fart de robar pilotes en primera línia de passada. El +33 del descans (18-51) va deixar pas al pitjor quart del partit, el tercer, i a un darrer, amb una tímida zona 2-3 de les locals i amb Conde aprofitant per mostrar el seu arsenal dins i fora. Tot plegat, un entrenament.

LA DADA

5
minuts
van trigar les locals a poder fer el primer bàsquet (2-12) en un matx molt desigual

“Ens ha servit per continuar agafant ritme”

Èric Surís, tècnic de l’Spar Citylift, no va poder extreure lògicament gaires conclusions d’aquest còmode partit, però sí que va voler valorar aspectes treballats que van agafant forma a poc a poc. “Ens ha servit per una part per seguir agafant ritme, tenint en compte que fa una setmana que hem començat. També per anar coneixent-nos i per poder entendre’ns dins la pista, i anar agafant els mecanismes i les normes ofensives i defensives”, va explicar Surís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)