FEB

Un altre pas

Bàsquet. L’Spar Citylift va de menys a més, però resol amb autoritat l’amistós de més exigència fins ara

BARÇA CBS 53 SPAR CITYLIFT 79

SPAR CITYLIFT GIRONA:Martínez (13), Romeo (2), Conde (10), Evans (16), Alminaite (14) –cinc–; Mendy (15), Buch (2), Oma (4), Roig i Moya (3). 23/51 de 2, 7/16 triples (3 Martínez, 2 Mendy i 1 Conde i Moya), 12/18 tirs lliures, 41 rebots (14 Alminaite), 24 assistències (10 Romeo) i 106 valoració (27 Alminaite).PARCIALS:19-14, 12-22 (31-36); 9-19 (40-57) i 13-22 (53-79).

Tercer amistós de pretemporada i tercer triomf per a l’Spar Citylift. Ahir les gironines van vèncer el Barça CBS, de Lliga Femenina 2, en un partit que es va jugar a porta tancada a Sant Feliu de Llobregat. Amb molt més rodatge i automatismes, l’equip local va començar pletòric i va agafar l’Uni totalment a contrapeu. De fet, i recolzat pel seu encert des del perímetre –va ser capaç d’anotar els sis primers triples que va intentar–, va obrir forat al principi del segon quart (11-0 i 25-14 al marcador). A poc a poc, l’Spar Citylift va anar ajustant la defensa i el domini del rebot als dos cèrcols –Alminaite al darrere i Evans, carregant el d’atac– ja va permetre-li arribar a la mitja part al davant (31-36).En la segona, i malgrat el dia inspirat des del triple de les blaugrana (10/18 al final), l’equip gironí no va tenir problemes per imposar la seva superioritat física i anar ampliant a poc a poc la diferència fins a arribar al +26 final.

El partit era l’últim test abans del debut oficial del curs, dissabte a Llançà contra el Femení Sant Adrià en la semifinal de Lliga Catalana (19 h). Surís va subratllar el valor del partit d’ahir –“ens ha estat útil; ens ha exigit bones defenses, en l’1x1, o buscar ajustaments”– i va tornar a insistir a contextualitzar aquest partit que ve: “Ens fa il·lusió competir i poder guanyar la Lliga Catalana, però no podem obviar que ja fa una setmana i tres dies que treballem i ens falta gent. No podem donar per tancada la preparació; no estem ni a la meitat.”

Sigui com sigui, l’entrenador ja disposarà per al pròxim partit d’Astou Traoré. L’alera pivot arribarà a la tarda a Girona –vol des de Dakar (Senegal) a Barcelona amb una escala a Casablanca– i demà farà ja el primer entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)