NBA

bàsquet

nba

Marc Gasol enyora Conley

NBA. El de Sant Boi fa dobles figures, però el seu company fa un balanç de 2/12 en tirs. Els Cavs protagonitzen una remuntada èpica de 21 punts per vèncer al Madison

El Madison Square Garden va viure una de les remuntades més increïbles d’aquest curs. Quan faltaven dos minuts per al final del tercer quart, els Knicks tenien contra les cordes els Cavs, als quals dominaven de 23 punts. Però els de Jeff Hornacek van viure de primera mà la resurrecció d’un equip mort. Van ser liderats primer per Korver, que només havia anotat dos punts –en va sumar 19 en el darrer quart–, i després, en els minuts calents, per un LeBron James (23 punts, 9 rebots i 12 assistències) que va aconseguir el triple per avançar els seus (97-100). Els Knicks estaven mentalment tan enfonsats que en els darrers 15 segons i encara amb tot obert (109-112) van veure com se’ls escapaven dos rebots defensius determinants. Els Cavs continuen fora de posicions de play-off i els Knicks de Porzingis (20 punts i 7 rebots), amb una derrota menys. L’anècdota del partit va ser que al matí del dia del partit, quan van acabar la sessió d’entrenament al Madison Square Garden, els jugadors van tornar a l’hotel en metro, cosa gens habitual.

Marc Gasol, tot i fer dobles figures (16 punts, 10 rebots i 6 assistències) va punxar a la pista dels Bucks de Giannis Antetokounmpo (27, 9 rebots i 7 assistències). El pivot de Sant Boi va estar massa sol, perquè Conley va acabar amb 2/12 tirs de pista. Els Blazers no van donar opció als Nuggets, els Sixers van tombar els Clippers amb partidàs d’Embiid (32+16) fent insuficients els 31+7+6 de Lou Williams. I els campions Warriors no van fallar contra els Magic amb Durant, Green, Thompson i Livingston arribant o superant els 15 punts. Curry no va jugar. Bazemore va errar el tir en el darrer segon per vèncer els Pelicans, els Lakers va vèncer els Suns d’un Booker (36) massa sol amb un gran Clarkson (25) i els Wizards van abusar dels Kings sense que les seves estrelles haguessin de destacar massa.

La jornada

Wizards - Kings

110 - 92

Knicks - Cavs

101 - 104

Bucks - Grizzlies

110 - 103

Pelicans - Hawks

106 - 105

Suns - Lakers

93 - 100

Jazz - TWolves

98 - 109

Blazers - Nuggets

99 - 82

Warriors - Magic

110 - 100

Clippers - Sixers

105 - 109

Ricky fa el pitjor partit contra els TWolves

El base del Masnou i els seus Jazz no van tenir senzillament el dia i els TWolves van dominar des del salt inicial als de Salt Lake City a casa seva. La sortida del matx ha marcat la resta perquè han encaixat un parcial de 3-15 que ja ha arrossegat tota la resta del matx. Ricky ha anotat els primers tres punts i ha acabat amb tres fent una sèrie d’1/7 en tirs de camp i només 2 assistències. El seu recanvi als TWolves, Jeff Teague, va acabar amb 22 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)