NBA

45 punts en 30 minuts

NBA. Curry, que no juga l’últim quart, s’exhibeix (8/16 triples), els Celtics no fallen i els Rockets continuen perdent gas; no va jugar cap català

Veure els Warriors és un espectacle i des que ha tornat de la lesió Stephen Curry més. Els aficionats de l’Staples Center de Los Angeles van marxar satisfets d’haver vist una exhibició ofensiva tot i que el seu equip va perdre. Curry va anotar 45 punts (8/16 triples) i no va jugar en tot l’últim quart. Els immediats perseguidors dels Warriors intenten seguir la seva ratxa, però els únics que ho estan fent són els Celtics, que van endur-se un sofert matx de la pista dels Nets amb 21 punts d’Irving. Els de Boston encadenen sis victòries seguides. Qui no aixeca el cap són els Rockets, que han perdut set dels últims deu enfrontaments. Encara sense Harden, els texans van cedir a Detroit. Els Cavs van patir més del que s’esperava a l’Anway Center d’Orlando, però van rematar la feina amb LeBron James fregant el triple doble (33 punts, 10 rebots i 9 assistències). De la resta de la jornada destaca sobretot el correctiu que van infligir els Pacers als Bulls de 39 punts. Mirotic, discret (8 punts i 2 rebots). La sorpresa va ser Domantas Sabonis, que es va enfilar fins als 22 punts. I 23 en va fer Oladipo.

La jornada

Nets- Celtics

85 - 87

Magic- Cavs

127 - 131

Pacers - Bulls

125 - 86

Pistons - Rockets

108 - 101

Wizards - Bucks

103 - 110

TWolves - Pelicans

116 - 98

Kings - Nuggets

106 - 98

Clippers - Warriors

105 - 121

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)