ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La Penya no té cap opció amb el Madrid (66-84)

Lliga Endesa. Els verd-i-negres va fer una sortida nefasta, va encaixar un 0-17 d’entrada i al primer quart el partit ja estava sentenciat (6-28)

No hi ha hagut partit. El Madrid ha fet una sortida fulminant amb un parcial de 0-17 que ha marcat la resta del matx. Els verd-i-negres perdien al primer quart de 22 punts (6-28) i amb la Penya donant la sensació de no poder fer res per aixecar el matx, com així ha estat. El de Diego Ocampo venien en mala dinàmica després de les derrotes contra Fuenlabrada, Burgos i Estudiantes i la situació de partit ha convertit el matx en un malson. Tot i que el Palau Olímpic hi ha hagut la millor entrada del curs els seguidors, molts del Madrid, han marxat sense veure un bon espectacle.

Al segon temps la Penya ha tingut una petita opció quan els de Diego Ocampo s’han situat a només vuit punts (33-41) però la resposta ha estat immediata amb un 2-16 que ha sentenciat (36-60). El Madrid s’ha pogut permetre el luxe de fer rotacions i al darrer quart no ha necessitat que jugues ni Doncic, ni Reyes, ni Tavares... Carroll era baixa per lesió. El millor del partit ha estat, curiosament, Santi Yusta amb 18 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)