FEB

L’Spar Citylift Girona no pot superar l’Avenida a Fontajau (61-66)

Lliga Femenina. La victòria castellana deixa el primer lloc de la fase regular pràcticament impossible per a les gironines

L’Spar Citylift Girona ha perdut a Fontajau contra el Perfumerías Avenida (61-66) a una setmana d’un possible enfrontament entre els dos equips en la final de copa. L’equip de Salamanca ha estat més clar d’idees en el moment decisiu i amb la victòria pràcticament s’assegura el primer lloc al final de la fase regular. Ara supera de dues victòries l’Uni, i hi té el desempat a favor.

L’Uni no ha pogut sentir-se còmode a la pista en el primer quart. Sense rebot (9 ofensius de l’Avenida) no ha pogut desplegar el seu joc i ha patit amb jugadores grans del rival (12-19). En el segon quart, a base d’assegurar el rebot i de recuperar alguna pilota, ha agafat aire i s’ha posat en el partit (33-38).

Un triple de Núria Martínez ha posat dempeus Fontajau (40-42) i ha fet creure en la victòria, però en l’últim descans encara manava l’Avenida (42-45). El parcial del tercer quart (9-7) delata com s’estava jugant el partit.

L’últim quart ha arrencat des del triple (45-51). L’Uni ha empatat (56-56) i fins i tot s’ha avançat amb un 2+1 d’Evans (59-58).Però només ha anotat dos punts en els últims quatre minuts, massa tenallat per les pèrdues, el cansament (havia jugat 40 hores abans) i errors no forçats.