FCBQ

El Palamós derrota l’Arbúcies gràcies a un bon primer quart

palamós 76 arbúcies 69

PALAMÓS:Franc (2), Ureña (15), Jordà (8), Latorre (4), García (13) –cinc inicial–; Ferré, Marcos (2), Iruela (5), Ayachi (19), Nicolás (8), Ruiz, Serra. 9 triples: 3 Ureña, García, 2 Ayachi, 1 Iruela. 15/22 lliures. 25 faltes.ARBÚCIES:Juvanteny (18), Vila (12), Sànchez (5), Román (5), Grau (12) –cinc inicial–; Noguera (4), Canaleta (1), Masnou (9), Noguer (3). 4 triples: 2 Masnou, 1 Noguer, Grau. 21/37 lliures.25 faltes.PARCIALS:20–6, 17–22, 15–24, 24–18.COMENTARI:El Palamós va guanyar en un matx molt igualat contra l’Arbúcies. Els locals van sortir molt forts en el primer quart amb un parcial favorable de 20–6. En el segon i tercer períodes, els visitants van aconseguir anotar per la manca de defensa dels palamosins. D’aquesta manera es va arribar als últims deu minuts amb un empat a 52, que va decantar la balança a favor de l’equip local, que va fer un millor joc.