FEB

Per fer-s’ho mirar

EBA. De nou el darrer període engega a rodar la feina feta pel Quart, que va encaixar un parcial de 2-14 decisiu

QUART 67 UBSA 73

QUART GERMANS CRUZ:Coderch (3), Camós (10), Sima (9), Martorell (8) i Vila (9) –cinc inicial–; Zniteka, R. Serra, M. Serra (6), Jiménez (7), Agustí (1) i Montalat (14). 14/32 en tirs de dos, 8/24 en triples (2 Camós, Sima, M. Serra, i 1 Jiménez i Vila) i 15/27 en tirs lliures. 36 rebots (8 Montalat), 13 assistències (3 Jiménez i Vila) i 75 de valoració (19 Montalat).OIC-PENTA UB SANT ADRIÀ:López (2), Moix (11), Lobo (8), Reyes (18), Halling (2) –cinc inicial–; Ruzafa (7), Ferrer (9), Farrés, Amo (11), Garry (5) i Astorga. 15/38 en tirs de dos, 10/29 en triples (3 Moix i Reyes, 2 Ferrer i Lobo) i 13/22 en tirs lliures. 40 rebots (10 Reyes), 7 assistències (4 Ruzafa) i 61 de valoració (22 Reyes).PARCIALS:22-9, 17-22 (39-31), 17-17 (56-48) i 11-25 (67-73).

De nou, una bona sortida i un partit competitiu protagonitzat pel Quart es va quedar sense premi. I és que sembla que enguany els quartencs són especialistes a engegar a rodar en els minuts decisius la feina feta. Ahir contra l’UBSA no va ser cap excepció.

Els de Carles Ribot van sortir força concentrats, en un inici perfecte, amb ritme i molt aplicats al darrere. Córrer i anotar es va traduir en una superioritat clara (22-9 al final del primer quart), que es va allargar al segon període. Només alguna errada en tirs fàcils i els tirs lliures van evitar un marcador al descans molt més contundent (39-31). No va canviar el guió en la represa, amb idèntic joc coral i aportació de tots els jugadors. Va ser amb el 55-41, en l’equador del tercer quart, quan va començar el drama. Un col·lapse mental va donar vida als visitants, que van aconseguir ficar-se en el partit amb un parcial de 2-14. Amb 57-55 i només set minuts per jugar-se, el matx ja era un altre. L’ansietat, els nervis i la por a guanyar dels locals va fer que l’UBSA cregués en el triomf. El Quart va deixar de defensar i va perdonar molt en el tir lliure (12 de fallats). Massa facilitats en un enfrontament que mai s’havia d’haver perdut.