Més bàsquet

Bàsquet

Jocs de Rio 2016

Honors d'or

Bàsquet. Unes 300 persones reten homenatge a Anna Cruz per la medalla de plata als Jocs amb una recepció a l'ajuntament de Badalona

L'Ajuntament de Badalona va retre homenatge ahir a Anna Cruz, guanyadora de la medalla de plata amb la selecció espanyola en els Jocs de Rio. La badalonina va remarcar que el seu èxit és el de l'equip i va tenir paraules per als més propers. “Això és fruit de molts anys de treball i de sacrifici dels meus pares i de la meva família, que s'ha entregat més que jo a l'esport”, va dir a la sala de plens. A fora, a la plaça del consistori, al voltant de 300 persones van ovacionar-la, amb els castellers de la ciutat aixecant un castell en honor seu. “És un plaer representar Badalona”, deia la protagonista des del balcó. Igualment, l'alcaldessa, Dolors Sabater, va lliurar-li una rèplica de la Venus de Badalona. Cruz s'incorpora ara a les Lynx de la WNBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)