FCBQ

El Prat Joventut vol fer més gran la festa major

Lliga Catalana LEB. El pavelló de Joan Busquets acull des d'avui les semifinals i final de la competició amb un Barça B-Lleida apassionant

El pavelló Joan Busquets del Prat del Llobregat acollirà avui les semifinals de la competició en plena festa major de la localitat. El Força Lleida s'enfrontarà amb el Barça B (17 h) i dues hores més tard jugarà l'amfitrió, el Prat Joventut, contra l'Hospitalet, el vencedor de l'eliminatòria prèvia contra el Tarragona. El primer assalt té, a priori, color lleidatà. Els de Borja Comenge, que s'enfronta amb l'equip que va dirigir fa uns anys, ha pogut fer una pretemporada més sòlida que el seu rival. El Força Lleida compta amb els reforços nacionals com Miki Feliu, referència en la categoria, i també del cedit pel CAI de l'internacional i medalla d'or a l'europeu sub-20 Marc Martí, a més de jugadors estranger de qualitat. També serà un duel especial per a Mbaye, que els últims anys ha jugat al Barça B. El tècnic blaugrana Alfred Julbe explica com arriba el seu equip a la cita: “No hem pogut jugar amistosos, perquè teníem molts jugadors en dinàmica del primer equip i ens servirà per posar-nos a prova física, tècnicament i tàcticament.” El Barça B, que té Peno amb el primer equip en la supercopa, completarà la convocatòria amb júniors per la lesió de Kuruks. El tècnic del Força Lleida Borja Comenge ho veu com un repte: “Fins ara els resultats eren anecdòtics, però volem jugar dos partits de nivell, i això vol dir arribar a la final per guanyar competitivitat de cara el debut contra el Burgos.” A les set de la tarda jugarà l'amfitrió. Un Prat Joventut que arriba amb Pep Ortega com a estrella i amb els pivots Bieshaar i Amo sense entrenar-se perquè estaven amb el primer equip. Per al tècnic Roberto Sánchez és una bona prova de foc: “Hem treballat bé tot i les baixes dels vinculats, però estem preparats per al repte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)