Més bàsquet

El Mifas recupera l'equip

Bàsquet en cadira de rodes. Tornarà a competir a Lliga Estatal i copa Catalunya després d'un curs sense equip per falta de jugadors

Després d'una temporada de parèntesi obligat perquè no tenia jugadors, el Mifas va anunciar ahir que tornarà a competir a la Lliga Estatal (1a divisió) i la copa Catalunya, de bàsquet en cadira de rodes.

Finalment, i gràcies a la incorporació de nous jugadors de Barcelona i del delta de l'Ebre, s'ha pogut formar una plantilla de fins a deu peces que s'exercitarà i jugarà els partits al pavelló de Fontajau. Per poder tirar endavant, l'equip ha tingut el suport econòmic del principal patrocinador (Válida Sin Barreras), així com d'Ortopèdia Soler i la Diputació i l'Ajuntament de Girona. El Mifas es presentarà de manera oficial a Fontajau el 12 de novembre contra el Joventut, en la primera jornada de lliga. Els gironins es troben enquadrats aquest curs en el grup est, amb la resta dels catalans, els mallorquins i els canaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)