FCBQ

Auda i Suggs lideren la remuntada a l'amfitrió

Lliga Catalana. Van anotar 17 dels últims 19 punts del Manresa quan els seus perdien 64-58 a 3:43 del final

L'ICL Manresa va tombar l'amfitrió després que a dos segons del final Schreiner errés el triple que hauria forçat la pròrroga. Suggs i Auda van liderar la remuntada manresana anotant els últims 17 punts quan el seu equip perdia 64-58.

En el primer temps l'ICL Manresa va jugar a mil revolucions, va imprimir un ritme alt de joc i va mostrar el seu gran treball col·lectiu per mantenir el frec a frec davant una plantilla teòricament superior. El pivot Andric (8 punts i 4 rebots) liderava els seus mentre Jelinek ho feia pels locals (8 punts i 2/3 triples). El primer temps va ser molt igualat i es va tancar amb una espectacular cistella de Costa des de més enllà del mig de la pista per deixar un 30-36.

A la segona meitat la reacció va arribar a través de Walker. Un triple seu, combinat amb un contraatac acabat amb un alley-hoop, donava avantatge al MoraBanc (64-58 a falta de 3:43). Però va aparèixer el caràcter i l'ambició del Manresa amb Auda fent un 2+1 i dos triples seguits de Suggs, que assumia la responsabilitat que encenia el matx (67-68 a 1:49 del final). Ells dos no en tenien prou i van anotar 17 dels últims 19 punts del seu equip per situar el 72-75. Schreiner va poder forçar la pròrroga, però va errar el triple a dos segons del final.

En l'últim quart el Manresa ens ha anotat 26 punts i, si passa això jugant a més a casa, hi ha un problema
Joan Peñarroya
Tenir dos partits aquesta setmana contra el mateix rival no ens va bé, no comptàvem amb aquesta situació
Ibon Navarro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)