FCBQ

Sense prou recursos

Copa Catalunya femenina. El Tordera fa una bona primera part, però paga la seva poca rotació i acaba fos físicament, entregat al rival

VILADECANS 72 TORDERA 54

VILADECANS: Simon (6), Nebot (10), Guerrero (18), Agout, Serdà, Pasqual (6), Velasco (2), Lorca (8), Sánchez (2), Balcells (3), Simón II (7) i Meca (10). 8 triples. 24/31 tirs lliures. 22 faltes. CEEB TORDERA: Espígol (6), Castro (4), Díez (2), Ros (8), Méndez (7), Aguilar (12) i Booth (15). 2 triples. 12/18 tirs lliures. 19 faltes. PARCIALS: 14-19, 13-13; 23-8 i 22-10. COMENTARI: Si bé té un partit pendent –el de la jornada inaugural, a la pista de l'Hospitalet–, el Tordera no ha arrencat el curs amb bon peu. Però, lluny dels errors de la setmana passada, l'equip va sortir molt activat, sabent què havia de fer en cada moment per travar el joc del Viladecans. Això li va permetre tenir la iniciativa en el marcador durant els dos primers quarts, i arribar a l'equador amb un +5 (27-32). Però amb una rotació limitada –únicament set jugadores–, les visitants van començar a pagar el cansament a partir del tercer parcial i el rival li ho va fer pagar, ofegant-lo en defensa i forçant-li molts errors. Això va fer girar la truita i, ja en l'inici de l'últim, tot feia molta pujada (50-40). Tanta que el Tordera va haver de llançar la tovallola perquè l'equip s'havia quedat sense energia i era incapaç de frenar el Viladecans, que el va cosir a contracops. El club espera solucionar problemes federatius que li permetin activar dues peces que li farien fer el salt de qualitat.